03.03.2022

Na čo si dať pozor pri výbere okenných roliet z eshopu

Okenné rolety si môžete jednoducho objednať v našom eshope. V prípade, že si neviete s výberom vhodného prevedenia roliet poradiť sami, sme tu pre vás. Môžete nás kontaktovať emailom, telefonicky alebo cez náš LIVE CHAT a radi vám s výberom vašich nových roliet pomôžeme. Naši pracovníci vám ochotne a odborne poradia a navedú vás na správnu cestu.

Okenné rolety


Na čo si dať pozor pri výbere okenných roliet z eshopu

Okenné rolety sa stali ďalším produktom, ktorý sa v dnešnej dobe vo veľkom objednáva a nakupuje online v eshopoch. Ide o rokmi overený spôsob tienenia okien, ktorý sa často používa v interiéroch pri novostavbách ale aj pri rekonštrukciách. Okenné rolety nájdu svoje využitie v obývačke, v kuchyni, detskej izbe či akejkoľvek inej izbe. K dispozícii je množstvo typov vo všakovakých prevedeniach. Rolety prinášajú eleganciu a dávajú nám pocit pohody a zároveň efektívne tienia okná. Používajú sa na menšie i väčšie okná alebo iné otvory, aby zabránili vnikaniu svetelného žiarenia. Ponúkajú jednoduchú a efektívnu reguláciu množstva svetla v miestnosti. Pri kvalitných roletách od zodpovedného predajcu si môžete byť istý ich dlhovekosťou a odolnosťou. V našom článku sa bližšie pozrieme na okenné rolety ako produkt a pomôžeme vám učiniť správny výber.

Okenné rolety a ich montáž

Okenné rolety do interiéru musia byť pevne a bezpečne upevnené. Zároveň sa musia bezproblémovo ovládať. Predpokladom pre ich správnu funkciu sú tiež kvalitné materiály, vďaka ktorým sa dosiahne požadovaný efekt. Kvalitné materiály zahŕňajú kvalitné tkaniny, precízne prevedenie s dôrazom na detail a spoľahlivé mechanizmy ovládania. V neposlednom rade je potrebné dbať tiež na dizajnovú stránku. Čo sa týka montáže okenných roliet, štandardnom už je možnosť neinvazívnej montáže, teda bez vŕtania a zásahu do rámu okna alebo steny. Toto je aktuálne najpopulárnejšia voľba zákazníkov a uprednostňujú ju pred štandardným vŕtaním a skrutkovaním. Parametre pevnosti sú veľmi podobné a preto sa môžete smelo spoľahnúť na obe typy montáže. Vďaka dnešnej internetovej dobe je v ponuke eshopov množstvo dizajnových aj materiálových možností. Vďaka tomu viete jednoducho zladiť vaše nové okenné rolety so štýlom vášho interiéru, nech je akýkoľvek. Okenné rolety sú vhodné prakticky do každej interiérovej miestnosti.


Kvalitné okenné rolety od overeného predajcu

Ďalším veľmi dôležitým tipom pre vás je vyberať si rolety len od overeného predajcu a z overených eshopov. Na eshope vždy hľadajte fotografie produktov, popisy produktov, vzorkovníky, platobné možnosti a ďalšie dôležité údaje, ktoré vypovedajú o spoľahlivosti a serióznosti predajcu. Taktiež je dobré ak si na eshope viete priamo pozrieť recenzie kupujúcich. Či už z heuréky alebo priamo pri produktoch, je to určite plus. Pred každým nákupom z eshopu, odkiaľ ste ešte nenakupovali, je dobrým pravidlom prebehnúť si tieto a prípadne ďalšie detaily daného eshopu a minimalizovať tak riziko, že vás niekto podvedie.


Okenné rolety nástenné, v kazete alebo iné?

Okenné rolety sú dostupné v mnohých prevedeniach. Výber by ste mali učiniť na základe vašich konkrétnych potrieb, typu otvoru, vašich dizajnových preferencií a podobne. Na výber máte tieto základné typy:
- Mini roleta s lankom
- Nástenná roleta
- Roleta v kazete
- Rolety plisé
- Rolety plisé deň noc
- Rolety plisé strešné

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka