21.10.2021

Výhody roliet Deň-Noc

Niet pochýb o tom, že nové trendy sa objavujú tak v móde, ako aj v interiérovom dizajne. Niektoré sa vytratia s uplynulou sezónou, iné s nami zostanú dlhšie. Rolety Deň-Noc sa ukázali byť skutočným fenoménom vo svete interiérového dizajnu. Práve ony sa môžu pochváliť dokonalým vzhľadom a skvelou funkčnosťou. Hovorí sa im aj duo rolety. Ak ste vo fáze výberu správnych okenných krytov, stojí za to sa pri nich pozastaviť o niečo dlhšie. Nasledujúce tipy sa určite ukážu ako maják, ktorý vás správne navedie.

Rolety deň - noc



Výhody roliet Deň-Noc

Obsah:

• Odkiaľ pochádza popularita roliet Deň-Noc?

• Výhody a nevýhody roliet Deň-Noc

Z príspevku sa dozviete, prečo sú rolety Deň-Noc tak obľúbené a aké sú ich výhody a nevýhody.


Rolety deň-noc v kazete



Odkiaľ pochádza popularita roliet Deň-Noc?

Látkové rolety Deň-Noc si získali obľubu vďaka štruktúre materiálu. Skladá sa zo striedajúcich sa priehľadných a zatemňovacích pruhov. Látka v rolete je dvojitá, takže pri pohybe môžete perfektne nastaviť množstvo svetla, ktoré má vstúpiť do miestnosti. Vďaka tomu vytvárame ideálne podmienky pre prácu, štúdium, odpočinok a zároveň nie je v interiéri žiadna tma.

Rolety Deň-Noc sú k dispozícii v mnohých variantoch. Ich výhodou je pôsobivý dizajn, ktorý zapadne do klasických aj moderných priestorov. Šikovná kombinácia rolety Deň-Noc s ďalšími dekoračnými prvkami sú kľúčom k úspechu. Veľkou výhodou duo roliet je, že sú k dispozícii v troch systémoch. Môžete sa rozhodnúť pre voľne visiace rolety Deň-Noc, ktoré sú primontované k stene nad oknom alebo okenným rámom, neinvazívne mini rolety upevnené na hákoch, ktoré neovplyvňujú krídlo okna, alebo rolety v kazete, v ktorých je materiál možno pohodlne skryť.

Rolety deň-noc mini s lankom

Rolety deň-noc nástenné



Výhody a nevýhody nočných a denných žalúzii

Rovnako ako všetky kryty okien, aj rolety Deň-Noc majú svoje výhody a nevýhody. Nespornou výhodou je možnosť veľmi plynulého nastavenia svetla. Prichádzajúce množstvo svetla do miestnosti môžeme regulovať a prispôsobiť svojim potrebám. Preto je roleta Deň-Noc práve tou, ktorá nám zaručí maximálnu praktickosť. Veľkou výhodou je samozrejme aj dekoratívna hodnota roliet Deň-Noc. Môžeme regulovať priepustnosť svetla a zároveň meniť vzhľad samotnej rolety. Možnosť variability a kombinácií farieb a materiálov je ďalšou obrovskou výhodou. Pruhovaná roleta samotná je ozdobou okna, takže nie je potrebné pridávať závesy. Rolety duo sa tiež ľahko montujú a rozoberajú - najmä keď vyberáme mini rolety. Ich upevnenie nevyžaduje pomoc odborníka.


Majú rolety Deň-Noc nejaké nevýhody?

V niektorých prípadoch môže byť nevýhodou skutočnosť, že rolety neumožňujú úplné zatemnenie miestnosti. Vždy bude určitý stupeň svetla presvitať. Niekto môže namietať, že okná zvonku budovy môžu pôsobiť menej atraktívne. Sú to však veľmi subjektívne pocity a preto je najlepšie, ak si varianty roliet Deň-Noc sami overíte a rozhodnete sa, či budú tou správnou voľbou pre Váš interiér.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka