13.02.2023

Rolety plisé - aké sú ich výhody

Rolety sú obľúbenou voľbou pre tienenie okien a pri toľkých dostupných štýloch a možnostiach môže byť ťažké zistiť, ktorý typ je pre váš domov ten najlepší. Rolety plisé sú všestrannou a štýlovou možnosťou, ktorá ponúka množstvo výhod oproti iným typom roliet. V tomto článku preskúmame výhody plisovaných roliet a pomôžeme vám rozhodnúť sa, či sú tou správnou voľbou pre váš domov.

Rolety plisé

Rolety plisé


1. Rolety plisé šetria priestor

Jednou z najväčších výhod plisovaných roliet je ich kompaktný dizajn. Na rozdiel od roliet, ktoré sa navíjajú na rúrku v hornej časti okna, rolety plisé sa skladajú do úhľadných záhybov, ktoré zaberajú minimum miesta. Vďaka tomu sú ideálne do malých alebo stiesnených priestorov, kde nechcete, aby okenné kryty zaberali príliš veľa miesta.


2. Plisé rolety šetria energiu

Plisé rolety vám tiež pomáhajú ušetriť peniaze na účtoch za energiu. Zachytením vrstvy vzduchu medzi oknom a žalúziami poskytujú ďalšiu vrstvu izolácie, ktorá pomáha udržať váš domov v teple v zime a v lete chladiť. Výsledkom môžu byť o niečo nižšie účty za energiu a pohodlnejší domov po celý rok.


3. Rolety poskytujú skvelé ovládanie svetlosti

Plisé rolety tiež ponúkajú vynikajúce ovládanie svetlosti miestnosti. Uhol záhybov si môžete nastaviť tak, aby do vašej miestnosti preniklo viac alebo menej svetla, a mnohé plisované rolety sa dodávajú aj s integrovaným systémom filtrovania svetla, ktorý vám umožňuje ovládať množstvo prirodzeného svetla vo vašej domácnosti. Vďaka tomu sú ideálne na použitie v obývačkách, spálňach a iných priestoroch, kde chcete ovládať úroveň osvetlenia.


4. Štýl a všestrannosť plisovaných roliet

Plisé rolety sú dostupné v širokej škále štýlov, farieb a vzorov, vďaka čomu sú všestrannou a štýlovou voľbou pre každú domácnosť. Či už hľadáte niečo jemné a decentné alebo niečo odvážne a pútavé, existuje plisovaná roleta, ktorá sa hodí presne k vášmu štýlu. Okrem toho plisované rolety môžu byť vyrobené z rôznych materiálov vrátane látky, papiera a PVC, čo vám dáva ešte viac možností na výber.


5. Jednoduché čistenie roliet

Plisované rolety sa ľahko čistia. Na rozdiel od závesov, ktoré sa dajú len ťažko prať alebo chemicky čistiť, plisované rolety je možné jednoducho utrieť vlhkou handrou, aby sa odstránili nečistoty a prach. Vďaka tomu sú praktickou a na údržbu nenáročnou voľbou pre každú domácnosť.

Rolety

Závesy



Sú rolety plisé vhodné do vášho interiéru?

Na záver možno povedať, že plisé rolety sú skvelou voľbou pre každého, kto hľadá štýlové a praktické riešenie tienenia okien. Ponúkajú celý rad výhod, od jednoduchej údržby a ovládania svetla až po energetické úspory a štýlový vzhľad. Či už teda chcete vylepšiť vzhľad svojho domova alebo efektívnejšie tieniť okná, plisované rolety sú skvelou investíciou, ktorá sa rozhodne oplatí. V ponuke e-shopu Rolmajster.sk si určite vyberiete. Okrem roliet plisé máme v ponuke aj štandardné rolety alebo závesy, či drevené a hliníkové žalúzie. Rozhodnutie je len na vás.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka