04.01.2022

Prečo si vybrať drevené žalúzie

Drevené žalúzie sú rokmi overené riešenie tienenia okien. Drevené žalúzie si môžete jednoducho objednat' našom eshope. V prípade, že si neviete s výberom vhodného prevedenia žalúzií poradiť sami, sme tu pre vás. Môžete nás kontaktovať emailom alebo telefonicky a radi vám s výberom vašich nových žalúzií pomôžeme. Rovnako ak si nie ste istý výberom správneho typu produktu, naši pracovníci vám ochotne a odborne poradia a navedú vás na správnu cestu.

eshope



Prečo si vybrať drevené žalúzie

Drevené žalúzie sú rokmi overené riešenie tienenia okien. Prírodné materiály sú v dnešnej rýchlej dobe stále viac populárne, nakoľko nám prinášajú prírodu dovnútra a dávajú nám pocit pohodlia i pohody. Tieto interiérové žalúzie sa používajú na menšie i väčšie okná, či dvere, aby efektívne zabránili vnikaniu svetelného žiarenia do interiéru. Pre efektívne riadenie úrovne svetla v miestnosti sú potrebné kvalitné žalúzie, ktoré spĺňajú viaceré predpoklady. V prvom rade ide samozrejme o ich bezpečné uchytenie a bezproblémové ovládanie. Následne taktiež kvalitné materiály, vďaka ktorým sa dosiahne požadovaný efekt tienenia. Pri správnom výbere je potrebné dbať tiež na kvalitné spracovanie a samozrejme dizajnovú stránku. V ponuke eshopov je dnes neúrekom dizajnových možností, vďaka čomu viete jednoducho zladiť vaše nové drevené žalúzie so štýlom vášho interiéru. Žalúzie vyrobené z dreva sú vhodné do kuchyne, obývačky, detskej izby, spálne alebo inej interiérovej miestnosti. Nižšie sa pozrieme na ďalšie špecifiká tohto typu žalúzií.


Drevené žalúzie pre dizajnový interiér

Drevené žalúzie si v poslednej dobe získavajú stále väčšiu popularitu. Mnoho ľudí pri zariaďovaní novostavieb alebo rekonštrukciách počíta s drevenými materiálmi. Či už ide o podlahy, nábytok alebo aj žalúzie. V modernej dobe, kde je väčšina vecí z plastu alebo iných umelých materiálov, sa drevo dostáva na výslnie. Drevené žalúzie majú však okrem svojej dizajnovej stránky aj iné pozitívne vlastnosti. Vďaka výrobe z prírodného dreva napríklad tieto žalúzie odolávajú vlhkosti a sú tiež odolné voči teplotným zmenám. Na výber máte rôzne farebné prevedenia, ako je napríklad orech, dub, višňa či breza.

Drevené žalúzie 25 mm



Drevené žalúzie 25 mm

Drevené žalúzie 25 mm sú častou voľbou našich zákazníkov. Poskytujú skvelé tienenie, elegantný a nadčasový dizajn a úsporu priestoru. Na výber máte množstvo prevedení. V prvom rade je potrebné si zvoliť farebné prevedenie. V druhom kroku si zvolíte maskovací mechanizmus, a teda či chcete zložené žalúzie skryté len spredu, alebo aj zboku. Taktiež si viete navoliť ovládanie vľavo alebo vpravo, podľa toho ako sa vám to ku konkrétnemu oknu hodí. Čo sa týka typu montáže, môžete si zvoliť invazívnu alebo neinvazívnu montáž. Neinvazívna montáž nevyžaduje zásah do rámu okna ani žiadne vŕtanie. Invazívny spôsob vyžaduje vŕtanie. Oba spôsoby však hravo zvládnete s našim podrobným postupom, ktorý dostanete k objednávke. V poslednom kroku už stačí vybrať len rozmer žalúzií. Šírka môže byť v rozmedzí od 38 cm do 240 cm. Výška môže byť od 25 cm do 240 cm.

Drevené žalúzie 50 mm



Drevené žalúzie 50 mm

Drevené žalúzie 50 mm sú zaujímavou voľbou, ktorá ešte viac zvýrazní krásu drevených žalúzií. Je potrebné počítať s väčším priestorom, ktoré obsadia a zároveň s netradičnejším dizajnom. To si ale viete pozrieť v našej galérii a porovnať si jednotlivé prevedenia. Je ale faktom, že žalúzie 50 mm sú o niečo progresívnejšie a modernejšie. Výber je ale samozrejme len a len na vás. Rovnako si pri nich vyberáte farbu lamiel, výšku, šírku, maskovacie mechanizmy, stranu ovládania a navyše aj typ páskovania lamiel. Na výber máte štandardnú šnúrku alebo dizajnovo odvážnejšiu pásku. Výber máte vo vlastných rukách, poriadne si ho ale premyslite. Naše žalúzie vám totiž vydržia veľmi dlho.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka