04.04.2022

Oplatí sa investovať do moskytiéry

Moskytiéry si môžete jednoducho objednať v našom eshope. V prípade, že si neviete s výberom vhodného prevedenia produktu poradiť sami, sme tu pre vás. Môžete nás kontaktovať emailom, telefonicky alebo cez náš LIVE CHAT a radi vám s výberom vašej novej moskytiéry pomôžeme. Naši pracovníci vám ochotne a odborne poradia a navedú vás na správnu cestu.

Moskytiéry 


Oplatí sa investovať do moskytiéry

Moskytiéry sú ďalším produktom, ktorý sa v týchto dňoch vo veľkom objednáva a nakupuje online v eshopoch. Keďže sezóna otravného hmyzu a najmä komárov je už za rohom, je najvyšší čas uvažovať o ochrane. Ide o rokmi overený spôsob ochrany interiéru pred externými narušiteľmi. Moskytiéry sa môžu používať v akejkoľvek miestnosti, sú vhodné pre novostavby ale aj pre staršie domy či byty. Nájdu svoje využitie v obývačke, v kuchyni, detskej izbe či akejkoľvek inej izbe, kde počas leta potrebujete často vetrať. K dispozícii je viacero typov vo všakovakých prevedeniach. Vďaka moskytiére nadobudnete pocit pohody pri vetraní, ktorého si môžete užiť neobmedzene bez strachu z toho, čo k vám vletí. Tieto okenné sieťky sa používajú na menšie i väčšie okná alebo iné otvory, aby zabránili vnikaniu rôznych nevítaných hostí. Okrem toho ponúkajú aj jemný tieniaci efekt, ktorý je príjemným bonusom navyše. Pri kvalitných moskytiérach od zodpovedného predajcu si môžete byť istý ich dlhovekosťou a odolnosťou. V našom článku sa bližšie pozrieme na moskytiéry ako produkt a pomôžeme vám učiniť správny výber.


Moskytiéry na vlastnú montáž

Moskytiéru si viete namontovať aj sami. Ak si na to trúfate, určite to zvládnete. Celý postup vám vysvetlíme v návode, ktorý obdržíte v rámci vašej objednávky v našom eshope. Moskytiéry do interiéru musia byť pevne a bezpečne upevnené. Zároveň nesmú zavadziať, musia vydržať nechcený tlak či úder lakťom pri zatváraní okna. Predpokladom pre ich správnu funkciu sú tiež kvalitné materiály, vďaka ktorým sa dosiahne požadovaný efekt. Kvalitné materiály zahŕňajú kvalitné vlákna, precízne prevedenie s dôrazom na detail a spoľahlivé upevnenie. V neposlednom rade je potrebné dbať tiež na dizajnovú stránku. Čo sa týka montáže moskytiéry, štandardnom už je možnosť neinvazívnej montáže, teda bez vŕtania a zásahu do rámu okna alebo steny. Toto je aktuálne najpopulárnejšia voľba zákazníkov a uprednostňujú ju pred štandardným vŕtaním a skrutkovaním. Parametre pevnosti sú veľmi podobné a preto sa môžete smelo spoľahnúť na obe typy montáže. Vďaka dnešnej internetovej dobe je v ponuke eshopov množstvo dizajnových aj materiálových možností. Vďaka tomu viete jednoducho zladiť vašu novú moskytiéru so štýlom vášho interiéru, nech je akýkoľvek. Moskytiéra je vhodná prakticky do každej interiérovej miestnosti.

Zložené moskytiéry

Môžete si tiež zvoliť možnosť zloženej okennej moskytiéry, pri ktorej už stačí namontovať ju na okno. Montáž môže byť neinvazívna a je veľmi jednoduchá. Podľa nášho návodu ju každý hravo zvládne. Rozmery moskytiéry vám pripravíme na mieru, aby presne pasovala na vaše okno.


Overený predajca moskytiér na Slovensku

Ďalším veľmi dôležitým tipom pre vás je vyberať si moskytiéry len od overeného predajcu a z overených eshopov. Na eshope vždy hľadajte fotografie moskytiér, resp. iných produktov, popisy produktov, vzorkovníky, platobné možnosti a ďalšie dôležité údaje, ktoré vypovedajú o spoľahlivosti a serióznosti predajcu. Taktiež je dobré ak si na eshope viete priamo pozrieť fotky, resp. reálne farby produktu, ktorý idete objednať. Nápomocné sú tiež napríklad recenzie z heuréky. Pred každým nákupom z eshopu, odkiaľ ste ešte nenakupovali, je dobrým pravidlom prebehnúť si tieto a prípadne ďalšie detaily daného eshopu a minimalizovať tak riziko, že vás niekto podvedie. Nákup moskytiér z nášho eshopu je overený a môžete si byť istý vysokou kvalitou našich produktov a tiež rýchlym doručením.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka