23.05.2023

Moderné závesy: Ako môžu závesy premeniť každú miestnosť

Moderné závesy: Ako môžu závesy premeniť každú miestnosť. Závesy sú bežnou súčasťou každého dekoru interiérových miestností a poskytujú štýl aj funkčnosť. Sú nielen dekoratívne, ale aj praktické, keďže ponúkajú súkromie, izoláciu a najmä ovládanie svetla. Závesy sa dodávajú v rôznych štýloch, farbách a látkach, čo z nich robí skutočne všestrannú úpravu okien, ktorá dokáže oživiť každú miestnosť vo vašej domácnosti na moderné a útulné miesto.

Závesy a ich výhody

Závesy


Závesy sú štýlové

Závesy môžu dodať eleganciu a štýl každej interiérovej miestnosti. Sú dostupné v rôznych látkach, od priesvitných až po nepriehľadné, a v mnohých rôznych farbách a vzoroch. S toľkými dostupnými možnosťami ľahko nájdete perfektné závesy, ktoré doplnia akýkoľvek dekor.



Závesy poskytujú súkromie

Závesy poskytujú vynikajúcu úroveň súkromia pre váš domov. Môžu byť úplne zatvorené alebo čiastočne zatvorené, čo vám umožní veľmi jednoducho ovládať množstvo svetla, ktoré vstupuje do miestnosti. Závesy navyše ponúkajú ďalšiu vrstvu ochrany súkromia pred zvedavými očami zvonku.


Pomocou závesov jednoducho ovládate svetlo, ktoré preniká do interiéru

Jednou z najväčších výhod závesov je ich schopnosť kontrolovať množstvo svetla, ktoré preniká do miestnosti cez okná. Môžete ich úplne odtiahnuť, aby preniklo všetko prirodzené svetlo, alebo ich zavrieť a vytvoriť tak útulnú, intímnu atmosféru.


Závesy poskytujú ďalšiu vrstvu izolácie

Závesy tiež poskytujú izoláciu, ktorá môže pomôcť udržať váš domov teplý počas zimy a chladný počas leta. To vám môže ušetriť peniaze na účtoch za energiu znížením potreby vykurovania a klimatizácie. Samozrejme nečakajte zázraky, avšak isté percento je reálne možné ušetriť.

Rolmajster.sk

Závesy na páske

Závesy na okách




Závesy v e-shope Rolmajster.sk

Na Rolmajster.sk ponúkame široký sortiment závesov, ktoré sú nielen štýlové, ale aj vynikajúcej kvality. Naše závesy sú vyrobené z vysoko kvalitných tkanín, ktoré zaisťujú ich odolnosť a dlhú životnosť. Ponúkame tiež rôzne štýly, farby a vzory, takže si môžete nájsť perfektné závesy, ktoré sa hodia k vášmu interiéru. Medzi naše základné ponúkané závesy patria závesy na páske a závesy na okách. Môžete si vybrať z desiatok kvalitných tkanín. Čo sa týka rozmeru, štandardný dodávaný rozmer jedného závesu je 140 cm šírka a 250 cm výška.


Nákup závesov online rýchlo a výhodne

Poskytujeme našim zákazníkom jednoduchý a pohodlný spôsob nakupovania závesov online. Náš eshop ponúka široký výber závesov za konkurenčné ceny, takže si môžete nájsť perfektnú úpravu okien bez toho, aby ste museli siahať hlboko do peňaženky. Závesy sú vynikajúcou úpravou okien, ktorá dokáže premeniť každú interiérovú miestnosť vo vašej domácnosti. Ponúkajú celý rad výhod, od súkromia po ovládanie svetla a izoláciu. V našej spoločnosti Rolmajster ponúkame vysokokvalitné závesy za prijateľné ceny, tak neváhajte a objednajte si nové závesy ešte dnes.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka