Elektrické rolety - všetko čo potrebujete vedieť 21.05.2024

Elektrické rolety - všetko čo potrebujete vedieť

V modernom svete vynikajú elektrické rolety s elektromotorom ako dokonalá zmes pohodlia, funkčnosti a štýlu. Či už ide o domáce alebo kancelárske použitie, elektrické rolety ponúkajú elegantné a efektívne riešenie pre riadenie svetla a súkromia. V tomto komplexnom článku preskúmame výhody elektrických roliet, ako ich používať, kedy ich kúpiť a ich hlavné funkcie.

Čo sú elektrické rolety

Elektrické rolety sú prvotriednou voľbou pre každého, kto chce vylepšiť svoj obytný alebo pracovný priestor. Tieto rolety sú vybavené bezdrôtovým elektromotorom a sú navrhnuté tak, aby poskytovali bezproblémovú prevádzku a moderný vzhľad.

Elektrické rolety - funkcie

  • Bezdrôtový elektromotor: Motor je úplne skrytý vo vnútri rolety, čo zaisťuje čistý a nenápadný vzhľad.
  • Vystužená hliníková trubica: Materiál rolety je navinutý na vystuženej hliníkovej trubici s priemerom 38 mm, čo zaisťuje odolnosť a stabilitu.
  • Tichá prevádzka: Rolety bežia ticho, vďaka čomu sú ideálne pre domáce aj kancelárske prostredie.
  • Vysokokvalitný mechanizmus: Mechanizmus navrhnutý pre veľké a ťažké rolety je vhodný aj pre vonkajšie použitie.
  • Samouzamykací systém: Zabraňuje pádu a zaisťuje bezpečnosť a spoľahlivosť.
  • Jednoduchá inštalácia: Rolety sú pripevnené k stene alebo stropu pomocou kovových konzol, ktoré sú prekryté dekoratívnymi hmoždinkami z PVC.
  • Prispôsobiteľné umiestnenie motora: Môžete si vybrať stranu, na ktorej má byť elektromotor umiestnený.

Výhody elektrických roliet

Vysoké pohodlie a jednoduché použitie vďaka elektrickým roletám

Jednou z hlavných výhod elektrických roliet je jednoduché ovládanie. Vďaka motorizovanému systému môžete rolety ovládať bez námahy vďaka diaľkovému ovládaču alebo cez aplikáciu v telefóne. Táto funkcia je špeciálne výhodná najmä pre ťažko dostupné okná alebo veľké priestory.

Súkromie a ovládanie svetla

Elektrické rolety ponúkajú presnú kontrolu nad množstvom svetla vstupujúceho do miestnosti. V závislosti od vašich potrieb môžete jednoducho nastaviť rolety tak, aby úplne blokovali slnečné svetlo alebo umožňovali jemné prúdenie prirodzeného svetla. A to všetko bez toho, aby ste sa museli postaviť z gauča alebo odísť od stola.

Moderný minimalistický dizajn elektrických roliet

Elektrické rolety svojim elegantným dizajnom a skrytým motorom prispievajú k čistému a modernému vzhľadu. Z rolety netrčí žiaden elektrický kábel a netreba na nich žiadnu predprípravu v stenách, keďže elektromotor poháňa efektívna batéria. Elektrické rolety sú dostupné v rôznych farbách a látkach, čo vám umožňuje vybrať si možnosť, ktorá doplní váš interiér. Výber je len na vás.

Energetická účinnosť a nabíjateľná batéria

Nízka spotreba energie motora zaručuje výdrž batérie až šesť mesiacov na jedno nabitie. Okrem toho môžu rolety pomôcť regulovať vnútorné teploty tým, že blokujú nadmerné teplo v lete a udržujú teplo v zime.

Ako používať elektrické rolety

Používanie a ovládanie elektrických roliet je jednoduché a intuitívne.

Inštalácia elektrických roliet

Rolety sa dodávajú s hmoždinkami a skrutkami pre jednoduchú inštaláciu. Súčasťou súpravy sú podrobné montážne pokyny, ktoré zaručujú bezproblémové nastavenie.

Obsluha elektrických roliet

Motor je možné ovládať pomocou diaľkového ovládača alebo aplikácie v telefóne. 1-kanálový diaľkový ovládač vám umožňuje ovládať jednu roletu, zatiaľ čo 5-kanálový diaľkový ovládač vám umožňuje ovládať až päť roliet súčasne. Motor tiež podporuje pripojenie Bluetooth pre väčšie pohodlie a ovládanie cez aplikáciu.

Programovanie motora a časové nastavenia

Motor je možné naprogramovať tak, aby pracoval presne podľa vašich preferencií. Môžete nastaviť konkrétne časy otvorenia alebo zatvorenia elektrických roliet, čím vytvoríte plán, ktorý bude v súlade s vašou každodennou rutinou. Motor je vybavený ochranou proti preťaženiu a používa kódovaný prevod pre bezpečnú prevádzku.

Hlavné funkcie elektrických roliet

Automatické otváranie a zatváranie

Motor je schopný automatického otvárania a zatváranie roliet, vďaka čomu je ovládanie bezproblémové a bez námahy. Táto funkcia je užitočná najmä pre veľké okná či pre maximálne pohodlie.

Odolná a stabilná konštrukcia

Rolety sú vyrobené zo zosilnených hliníkových rúrok a kovových montážnych konzol, ktoré zaisťujú stabilitu a odolnosť. Bočná línia je vyrobená z oceľového lana, čo zvyšuje celkovú pevnosť a pružnosť.

Prispôsobiteľné ovládanie

Flexibilne môžete ovládať elektrické rolety pomocou diaľkového ovládača alebo aplikácie v telefóne. Batériu možno ľahko pripojiť a nabíjať pomocou priloženej nabíjačky a vyznačuje sa nízkou spotrebou energie pre dlhodobé používanie. Postačuje jedno nabitie za 6 mesiacov.

Bezpečnostné funkcie

Motor obsahuje samosvorný systém, ktorý zabraňuje pádu rolety a zaisťuje bezpečnosť a spoľahlivosť. Ochrana proti preťaženiu a kódovaný prenos ďalej zvyšujú bezpečnú prevádzku roliet.

Elektrické rolety Rolmajster

Elektrické rolety s elektromotorom Rolmajster ponúkajú sofistikované a praktické riešenie pre riadenie svetla a súkromia v akomkoľvek priestore. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu, jednoduchému ovládaniu a prispôsobiteľným funkciám sú tieto rolety vynikajúcim doplnkom do každej domácnosti alebo kancelárie. Preskúmajte náš sortiment elektrických roliet ešte dnes.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka