02.06.2021

Čo sú rolety deň noc?

Zháňate nové rolety pre váš interiér a natrafili ste na rolety deň noc, o ktorých ste nikdy nepočuli?

Čo sú rolety deň noc?

Zháňate nové rolety pre váš interiér a natrafili ste na rolety deň noc, o ktorých ste nikdy nepočuli? V tomto krátkom článku vám vysvetlíme o aký typ roliet ide, aké prevedenia sú dostupné a aké sú ich hlavné výhody. Na základe tohto článku by ste sa mali jednoduchšie rozhodnúť, či sú pre vás tieto rolety správnym typom alebo by stálo za to skôr siahnuť po inom type.



Rolety deň noc - základný princíp

Základný princíp pre rolety deň noc je prezradený už v ich názve. Ide o rolety, ktoré sa dajú používať veľmi jednoducho cez deň ale i v noci. Princípom je teda, že sú zložené z jedného kusu látky, ktorá je tvorená z dvoch typov pásov. Prvý pás je z tmavej látky a druhý je zas z priehľadnej. Tieto typy pásov sa pravidelne striedajú. Vďaka tomu si viete rolety deň noc nastaviť tak, aby ste mali v miestnosti buď maximum svetla, alebo minimum svetla. Možné sú tiež rôzne pomery tienenia či svetelnosti. V našom e-shope máme v ponuke široké spektrum prevedení týchto žiadaných roliet. Výber je len a len na vás.

Výhody roliet deň noc z nášho e-shopu:

  • - veľmi veľký výber farebných prevedení
  • - jednoduché riadenie úrovne tienenia miestnosti
  • - široký výber typu látok, z ktorých každá poskytuje inú úroveň zatemnenia a viete si tak vybrať podľa vašej preferencie
  • - viete si zvoliť ľubovoľnú šírku roliet v rozsahu od 34 cm (minimum) až do 120 cm (maximum)
  • - viete si taktiež zvoliť ľubovoľnú výšku roliet v rozsahu od 25 cm (minimum) až do 220 cm (maximum)
  • - na výber máte až tri farby mechanizmu na ovládanie roliet (biela, hnedá, antracit)
  • - prakticky neobmedzené dizajnové možnosti
  • - veľmi výhodná cena a rýchle doručenie po celom Slovensku
  • - naša vlastná výroba, kvalitné materiály a inovatívne technológie
  • - pri všetkých produktoch máme obšírne popisy, ktoré vám detailne predstavia produkt, ktorý si kupujete

Rolety deň noc bez vŕtania

Všetky naše štandardné prevedenia roliet deň noc sa dajú namontovať neinvazívne, teda bez vŕtania. Rolety bez vŕtania využívajú systém háčikov a lepiacu pásku so zvýšenou priľnavosťou. Vďaka tomu je montáž pevná ako za použitia skrutiek, avšak bez ich potreby. Ak teda z akéhokoľvek dôvodu nechcete vŕtať, nemáte vŕtačku, či nechcete zbytočne prášiť, môžete si jednoducho namontovať naše rolety. V balení vám príde aj stručný návod pre montáž. Zvládnete ju tak veľmi jednoducho aj keď nie ste zrovna technický typ. Vaše nové rolety tak môžete mať namontované vo veľmi krátkom čase a môžete ich začať užívať. Zmena tienenia s roletami deň noc vie byť tiež veľmi zábavná a v prípade ak máte deti, tie sa z nich zaručene budú tešiť.

Rolety deň noc za výhodné ceny

V ponuke nášho e-shopu máme množstvo prevedení roliet deň noc, všetky za výhodné ceny. Keďže tieto rolety vyrábame a predávame priamo, nepotrebujeme žiadnych sprostredkovateľov a vieme tak koncovému zákazníkovi ponúknuť výhodné ceny. Našou vlastnou výrobou tiež vieme garantovať vysokú kvalitu našich produktov a vieme sa za ne zaručiť. Ak na vás naša ponuka pôsobí chaoticky a máte pocit, že ste sa v nej stratili, môžete nás kedykoľvek kontaktovať. Veľmi radi vám pomôžeme s výberom vhodných roliet presne pre vás. Taktiež vám zodpovieme všetky otázky, ktoré máte. Každý zákazník je pre nás veľmi dôležitý a každého berieme individuálne. Môžete sa na nás spoľahnúť, sme tu pre vás. V prípade ak vás tento typ roliet neoslovil, v našej ponuke máme tiež mnoho iných typov, ako sú napríklad zatemňovacie rolety či látkové rolety. Ak máte záujem skôr o žalúzie, v ponuke máme drevené žalúzie ale tiež hliníkové žalúzie.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka