02.06.2022

Čo je to rímska roleta?

Rímske rolety si môžete jednoducho a rýchlo objednať v našom eshope. V prípade, že si neviete s výberom vhodného prevedenia produktu poradiť sami, sme tu pre vás. Môžete nás kontaktovať emailom, telefonicky alebo cez náš LIVE CHAT vpravo dole a radi vám s výberom vašich nových rímskych roliet pomôžeme.

Rímske rolety



Čo je to rímska roleta?

Rímska roleta je jedným z najnovších ale zároveň najobľúbenejších produktov. Veľmi rýchlo po uvedení na trh si získala svojich fanúšikov a zaradila sa medzi TOP produkty v kategórii roliet pre interiérové okná. Ide o overený produkt, ktorý je inšpirovaný ešte starými Rimanmi, po ktorých dostal názov. Jednoduchosť a efektnosť rímskych roliet si získala priazeň nejedného interiérového dizajnéra. Rímske rolety majú mnoho výhod, z ktorých niektoré si preberieme nižšie v tomto článku. Bližšie sa pozrieme na ich špecifiká a pomôžeme vám správne si vybrať.


Výhody rímskych roliet

Rímske rolety majú mnoho výhod. Vďaka početným dizajnovým prevedeniam ich viete prispôsobiť akémukoľvek typu interiéru. Pri kvalitných rímskych roletách od zodpovedného predajcu si môžete byť istý ich dlhovekosťou a odolnosťou. Okrem iného je zaiste veľkou výhodou ich jednoduchá montáž. Na výber máte z dvoch možností, a to invazívna či neinvazívna montáž. Ako názov napovedá, invazívna montáž vyžaduje zásah skrutky do steny, stropu alebo do okna. Naopak neinvazívna využíva inovatívny lepiaci systém na okno, vďaka ktorému sa zabezpečí pevný a bezpečný úchyt roliet aj bez vŕtania. Práve vďaka tomu je neinvazívny spôsob volený mnohými zákazníkmi. Celý postup montáže vám vysvetlíme v návode, ktorý obdržíte v rámci vašej objednávky v našom eshope rolmajster.sk. Rímske rolety musia byť okrem pevného ukotvenia tiež umiestnené správne. Nesmú zavadzať, musia vydržať občasné neplánované zatiahnutie, buchnutie, či pohyb detí. To všetko kvalitné rímske rolety vydržia. Predpokladom pre ich správnu funkciu je tiež použitie kvalitných materiálov, vďaka ktorým sa dosiahne želaný efekt. V neposlednom rade je potrebné dbať tiež na dizajnovú stránku. Na výber máte množstvo rôznych dekorov, ktoré vám umožnia jednoducho doladiť dizajn roliet so zvyškom miestnosti. Rímske rolety sú vhodné prakticky do každej interiérovej miestnosti. Čo sa týka veľkosti, dodávajú sa vyrobené na mieru presne pre vaše okná. Veľkosť treba zadať pri objednávke.


Rímske rolety



Rímske rolety - rýchle doručenie

Rímske rolety s rýchlym doručením z eshopu rolmajster.sk. Všetky štandardné dekory rímskych roliet máme na sklade a vieme vám ich odoslať ihneď po prijatí vašej objednávky. Vaše nové rolety tak môžete obdržať už do pár dní. Rímske rolety poskytujú perfektnú kontrolu a riadenie presvetlenia miestnosti. Čo sa týka dekorov, na výber sú prevedenia s mnohými farbami ako je biela, sivá, hnedá, ružová, zelená a iné. Výber je len a len na vás. Čo sa týka rozmerov, šírka rímskych roliet môže byť od 30cm do 240cm. Výška rímskych roliet môže byť od 40cm do 230cm.

Overený predajca rímskych roliet na Slovensku

Ďalším veľmi dôležitým tipom pre vás je vyberať si rímske rolety len od overeného predajcu a z overeného eshopu. Napríklad náš eshop rolmajster.sk získal certifikát Overené zákazníkmi od Heuréky. Pri všetkých našich produktoch a na celom eshope máme zverejnené fotografie farebných prevedení produktov, detailné popisy produktov, vzorkovníky, platobné možnosti a ďalšie dôležité údaje, ktoré vypovedajú o spoľahlivosti a serióznosti predajcu. Nápomocné sú tiež jednotlivé referencie z Heuréky, ktoré si viete jednoducho dohľadať a prečítať. Pred každým nákupom z nového eshopu, odkiaľ ste ešte nenakupovali, je dobrým pravidlom prebehnúť si tieto a prípadne ďalšie detaily daného eshopu a minimalizovať tak riziko, že vás niekto podvedie. Náš eshop rolmajster.sk je overeným eshopom, ktorému môžete dôverovať. Nákup rímskych roliet z nášho eshopu je garantovaný a môžete si byť istý vysokou kvalitou našich produktov a tiež rýchlym doručením.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka