09.05.2022

Ako jednoducho namontovať drevené garniže

Drevené garniže si môžete jednoducho objednať v našom eshope. V prípade, že si neviete s výberom vhodného prevedenia produktu poradiť sami, sme tu pre vás. Môžete nás kontaktovať emailom, telefonicky alebo cez náš LIVE CHAT a radi vám s výberom vašich nových garniží pomôžeme. Naši pracovníci vám ochotne a odborne poradia a navedú vás na správnu cestu.

Drevené garniže

Ako jednoducho namontovať drevené garniže

Drevené garniže sú jedným z našich najobľúbenejších produktov. Ide o rokmi overený produkt, ktorý využívali ešte naši prarodičia. Jeho jednoduchosť a efektnosť si získala priazeň nejednej interiérovej miestnosti. Drevené garniže majú mnoho výhod, jednou z nich je jednoduchý výber ich farebného prevedenia. Viete ich prispôsobiť akémukoľvek typu interiéru a ich drevený dekor takmer identicky zladiť. Pri kvalitných drevených garnižiach od zodpovedného predajcu si môžete byť istý ich dlhovekosťou a odolnosťou. V našom článku sa bližšie pozrieme na garniže z dreva ako produkt a pomôžeme vám učiniť správny výber.


Drevené garniže montáž

Drevené garniže si viete namontovať aj sami. Ak si na to trúfate, určite to zvládnete. Celý postup vám vysvetlíme v návode, ktorý obdržíte v rámci vašej objednávky v našom eshope. Drevené garniže musia byť pevne a bezpečne upevnené. Zároveň nesmú zavadziať, musia vydržať občasné zatiahnutie závesu a podobné nechcené eventuality. Predpokladom pre ich správnu funkciu sú tiež kvalitné materiály, vďaka ktorým sa dosiahne želaný efekt. Garniže sú vyrábané z kvalitného a odolného materiálu, ktorý vám zaručí správnu stabilitu a odolnosť. V neposlednom rade je potrebné dbať tiež na dizajnovú stránku. Čo sa týka montáže garniží, je potrebné ju vykonať štandardným vŕtaním a skrutkovaním. Skrutky spolu s hmoždinkami od nás obdržíte v rámci vašej objednávky. Čo je potrebné vykonať z vašej strany je vyvŕtať zopár dier a skrutkovačom upevniť pár šrúb. Pri montáži platí staré známe pravidlo, dvakrát meraj a raz rež. Najprv si teda ceruzkou zamerajte diery pre montáž a potom ich opatrne vyvŕtajte. V našom eshope nájdete skutočne veľké množstvo dizajnových prevedení garniží. Vďaka tomu viete jednoducho zladiť vaše nové drevené garniže so štýlom vášho interiéru, nech je akýkoľvek. Garniže sú vhodné prakticky do každej interiérovej miestnosti.


Záclonová tyč


Garniže alebo záclonová tyč

Garniže alebo záclonová tyč Zastavíme vás hneď tu. Ďalej o tejto otázke nemusíte ani premýšľať, nakoľko garniže a záclonová tyč sú synonymá. Ide teda o 2 názvy pre rovnaký produkt. Záclonové tyče alebo garniže slúžia na upevnenie závesu a jeho jednoduché posúvanie a vďaka tomu riadenie presvetlenia miestnosti. Čo sa týka drevených dekorov, na výber sú prevedenia s lakovaním alebo s fóliou. Ide o prevedenia jelša, dub, višňa, mahagón, borovica, svetlý dub a iné. Výber je len a len na vás.


Overený predajca drevených garniží na Slovensku

Ďalším veľmi dôležitým tipom pre vás je vyberať si drevené garniže len od overeného predajcu a z overených eshopov. Na eshope vždy hľadajte fotografie drevených garniží, resp. iných produktov, detailné popisy produktov, vzorkovníky, platobné možnosti a ďalšie dôležité údaje, ktoré vypovedajú o spoľahlivosti a serióznosti predajcu. Taktiež je dobré ak si na eshope viete priamo pozrieť fotky, resp. reálne farby produktu, ktorý idete objednať. Nápomocné sú tiež napríklad referencie z heuréky. Pred každým nákupom z nového eshopu, odkiaľ ste ešte nenakupovali, je dobrým pravidlom prebehnúť si tieto a prípadne ďalšie detaily daného eshopu a minimalizovať tak riziko, že vás niekto podvedie. V dnešnej hektickej dobe je príjemnou zmenou, keď človek objaví seriózny eshop. Náš eshop rolmajster.sk k takým eshopom rozhodne patrí. Nákup drevených garniží z nášho eshopu je overený a môžete si byť istý vysokou kvalitou našich produktov a tiež rýchlym doručením.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka