02.02.2022

Aké sú výhody hliníkových žalúzií?

Hliníkové žalúzie si môžete jednoducho objednať v našom eshope. V prípade, že si neviete s výberom vhodného prevedenia žalúzií poradiť sami, sme tu pre vás. Môžete nás kontaktovať emailom, telefonicky alebo cez náš LIVE CHAT a radi vám s výberom vašich nových žalúzií pomôžeme. Rovnako ak si nie ste istý výberom správneho typu produktu, naši pracovníci vám ochotne a odborne poradia a navedú vás na správnu cestu.

e-shope


Aké sú výhody hliníkových žalúzií?

Hliníkové žalúzie sú stále viac populárne riešenie tienenia okien. Ide o moderný materiál, ktorý sa často používa najmä pri moderne ladených interiéroch a novostavbách. Prinášajú eleganciu a dávajú nám pocit pohody a zároveň efektívne tienia okná. Hliníkové žalúzie sa používajú na menšie i väčšie okná, či dvere alebo iné otvory, aby zabránili vnikaniu svetelného žiarenia do interiéru. Viete si pomocou nich jednoducho regulovať množstvo svetla, ktoré preniká do interiéru. Aby bolo takéto riadenie úrovne svetla v miestnosti účinné, sú potrebné žalúzie vysokej kvality, ktoré spĺňajú viaceré predpoklady. V tomto článku sa bližšie pozrieme na tieto predpoklady a pomôžeme vám zorientovať sa v oblasti hliníkových žalúzií.

Hliníkové žalúzie do interiéru

Hliníkové žalúzie do interiéru musia byť pevne a bezpečne upevnené. Zároveň sa musia bezproblémovo ovládať. Predpokladom pre ich správnu funkciu sú tiež kvalitné materiály, vďaka ktorým sa dosiahne požadovaný efekt a štandard. Pri správnom výbere je potrebné dbať tiež na precízne spracovanie a samozrejme aj dizajnovú stránku. Vďaka dnešnej internetovej dobe je v ponuke eshopov množstvo dizajnových aj materiálových možností, vďaka čomu viete jednoducho zladiť vaše nové hliníkové žalúzie so štýlom vášho interiéru, nech je akýkoľvek. Žalúzie vyrobené z hliníka sú vhodné do obývačky, kuchyne, detskej izby, spálne, pracovne alebo inej interiérovej miestnosti. Nižšie sa pozrieme na ďalšie špecifiká tohto typu žalúzií.


Hliníkové žalúzie pre moderný interiér

Hliníkové žalúzie v poslednej dobe rastú na popularite. Štandardným prvkom pri dnešných novostavbách sa stáva práve hliník, vďaka svojmu antracitovému prevedeniu, ktoré je veľmi žiadané. Hliník ako materiál sa používa tiež na rôzne zastrešenia terás, či okná alebo dvere. Ide o kvalitný a odolný materiál, ktorý je pomerne ľahký a veľmi trvácny. Hliníkové žalúzie majú však okrem svojej efektnej dizajnovej stránky aj iné pozitívne vlastnosti. Vďaka výrobe z hliníka sú napríklad tieto žalúzie odolné voči teplotným zmenám a veľmi dobre odolávajú vlhkosti. Na výber máte rôzne farebné prevedenia, ako je napríklad biela, čierna, sivá, bežová alebo aj mnohé drevené dekory.

Hliníkové žalúzie 25 mm


Hliníkové žalúzie 25 mm

Hliníkové žalúzie 25 mm sú obľúbenou voľbou našich zákazníkov. Poskytujú skvelé tienenie, elegantný a moderný dizajn a úsporu priestoru. Na výber máte množstvo farebných prevedení. V prvom rade je potrebné si zvoliť farebné prevedenie. V druhom kroku si zvolíte maskovací mechanizmus. Taktiež si viete navoliť ovládanie vľavo alebo vpravo, podľa toho ako sa vám to ku konkrétnemu otvoru hodí. Rovnako si viete zvoliť stranu zdvíhania lamiel. Čo sa týka montáže, môžete si zvoliť invazívnu alebo neinvazívnu montáž. Neinvazívna montáž nevyžaduje zásah do rámu okna ani žiadne vŕtanie. Je teda často uprednostňovaná, ak si na invazívnu montáž zákazník netrúfa alebo ju z nejakého dôvodu nechce. Invazívny spôsob vyžaduje vŕtanie. Oba spôsoby však hravo zvládnete s našim podrobným postupom, ktorý dostanete k vašej objednávke. V poslednom kroku už stačí vybrať len rozmery hliníkových žalúzií. Šírka môže byť v rozmedzí od 38 cm do 240 cm. Výška môže byť od 25 cm do 240 cm.

Hliníkové žalúzie 50 mm


Hliníkové žalúzie 50 mm

Hliníkové žalúzie 50 mm sú dizajnovo ešte zaujímavejšou voľbou, ktorá ešte viac zvýrazní modernosť hliníkových žalúzií. Je potrebné počítať s väčším priestorom, ktoré obsadia a zároveň s odvážnejším dizajnom. Konkrétne fotografie realizácií týchto žalúzií si viete pozrieť v našej galérii a porovnať si jednotlivé prevedenia. Je ale faktom, že žalúzie 50 mm sú o niečo progresívnejšie a vďaka tomu si ich vyberá užšia skupina zákazníkov. Výber je samozrejme na vás, no v prípade potreby vám radi poradíme. Pri hliníkových žalúziách 50mm si vyberáte ich výšku a šírku, farbu lamiel, maskovacie mechanizmy, stranu ovládania a navyše aj typ páskovania lamiel. Na výber máte štandardný povrázok alebo dizajnovo odvážnejšiu pásku. Výber je vo vašich rukách, poriadne si ho ale premyslite. Naše žalúzie vám totiž vydržia veľmi dlho.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka