03.08.2022

Aké rolety vybrať do novostavby?

Aké rolety si vybrať do novostavby? Pri výstavbe nového domu a pri jeho zariaďovaní sa stretnete s množstvom rôznych výberov a rozhodnutí. Keď ste už vybrali či použijete tehly alebo porobetón, či si dáte plastové okná alebo drevené, či zateplíte minerálnou vatou alebo polystyrénom, či budete kúriť podlahovým kúrením alebo radiátormi a vykonali ste rôzne ďalšie náročné voľby a mysleli ste si, že v interiéri to už bude jednoduchšie, mýlili ste sa. V interiéri je tých rozhodnutí minimálne rovnako veľa. Z technického hľadiska často možno nie sú tak dôležité ako v exteriéri, no na druhej strane ich budete vídať dennodenne a je o to dôležitejší ich dizajnový efekt. V tomto článku sa teda pokúsime vám jednu z týchto volieb zjednodušiť. Pomôžeme vám vybrať rolety do vašej novostavby.

Zatemňovacie rolety do novostavby

Zatemňovacie rolety do novostavby - výber môže byť jednoduchý. V ponuke nášho e-shopu máme rôzne druhy roliet, žalúzií, garniží a pod. V tomto článku sa zameriame len na tie najpopulárnejšie voľby našich zákazníkov z kategórie roliet. Na výber máte ale aj iné možnosti a preto vám odporúčame pozrieť si najprv celú ponuku nášho obchodu. Každý zákazník je totiž iný, má iné preferencie a štýl a každému môže sadnúť niečo iné.

Rolety deň-noc


Rolety deň-noc do novostavby

Rolety deň-noc do novostavby sú jednou z najpopulárnejších volieb. Ide o časom overené rolety, ktoré sú veľmi praktické a dizajnovo príťažlivé. Vďaka ich jednoduchému ovládaniu viete veľmi jednoducho regulovať množstvo svetla prenikajúceho do miestnosti, či je vonku slnečné počasie alebo pod mrakom. Poskytujú tiež istú mieru súkromia, nakoľko sú tvorené pásmi látok s rôznym stupňom priehľadnosti. V dnešnej dobe ide o veľmi populárne rolety, pre ktoré sa stále rozhoduje veľmi veľa zákazníkov.

Zatemňovacie rolety


Zatemňovacie rolety do novostavby

Zatemňovacie rolety sú štandardné látkové rolety, ktoré sa montujú buď na rám okna alebo na stenu. Montáž je možné vykonať neinvazívne, a to bez vŕtania, pomocou špeciálnych lepiacich pások. Pri týchto roletách je dôležité zvoliť si peknú farbu látky, nakoľko tvorí veľkú časť ich dizajnu. Sú skôr minimalistické, veľmi elegantné a skvele sa hodia do moderného prostredia novostavby. Na výber máte obrovské množstvo rôznych dekorov a preto si zatemňovacie rolety jednoducho zladíte s farbami vo vašom interiéri.

Rímske rolety


Rímske rolety do novostavby

Rímske rolety do novostavby sú pomernou novinkou. Ich štýl je skutočne veľmi originálny. Spočíva najmä v tom, že pri vyťahovaní roliet sa rolety neskrývajú, alebo akoby kopia do menších celkov. Najlepšie to uvidíte na ich fotke. Ide o veľmi dizajnovo zaujímavý efekt, ktorý očarí mnoho zákazníkov. Ak sa vyberie správna farba, vedia rímske rolety veľmi oživiť nejeden interiér. Ide o finančne náročnejšie riešenie, ktoré je však vhodné do modernej novostavby. Hodí sa najmä pre originálne a netradičné štýly.


Rolety plisé


Rolety plisé do novostavby

Rolety plisé do novostavby sú ďalšou z možností. Ide o rolety, ktoré sa skladajú štandardne a sú akoby predskladané. Ich látka teda obsahuje vopred pripravené body zlomu, kde sa roleta pekne zalomí. Dajú sa použiť aj na strednú časť okna, prípadne na spodnú časť okna. Ide o štandardné riešenie, ktoré poskytuje efektívne tienenie miestnosti.


Rolety bez vŕtania

A poslednou skvelou správou pre vás je, že všetky tieto rolety sa dajú namontovať bez vŕtania. Ich montáž je úplne neinvazívna. Naše rolety využívajú lepiace úchyty, vďaka ktorým nie je potrebné vŕtanie. Skvelý bonus na záver, čo poviete? Už si stačí len vybrať váš štýl a objednať nové rolety.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka