06.07.2022

5 dôvodov prečo si vybrať rolety deň-noc

Rolety deň a noc si môžete jednoducho a rýchlo objednať v našom eshope. V prípade, že si neviete s výberom vhodného prevedenia produktu poradiť sami, sme tu pre vás. Môžete nás kontaktovať emailom, telefonicky alebo cez náš LIVE CHAT vpravo dole a radi vám s výberom vašich nových roliet deň a noc pomôžeme.

Rolety deň a noc


5 dôvodov prečo si vybrať rolety deň-noc

5 dôvodov prečo si vybrať rolety deň-noc. V tomto článku vám stručne v piatich bodoch zhrnieme hlavné dôvody pre výber populárnych roliet deň-noc. Pozrieme sa spolu na ich výhody a veríme, že vám vďaka tomu uľahčíme rozhodovanie a pomôžeme s výberom vhodných roliet. Na začiatok si tento produkt predstavíme, v prípade ak ste sa s ním ešte nestretli.

Rolety deň-noc



Čo sú rolety deň-noc?

Rolety deň-noc sú jedným z najobľúbenejších produktov na trhu tieniacej techniky a roliet. Veľmi rýchlo po uvedení na trh si získali svojich fanúšikov a zaradili sa medzi TOP produkty v kategórii roliet pre interiérové okná. Ide o overený produkt, ktorý sa v našich domácnostiach vyskytuje už dlhé roky. Popularita roliet deň-noc spočíva v ich jednoduchosti a efektívnosti tienenia. Ide o rolety, ktoré sa skladajú z dvoch typov látok, pričom sa tieto látky po pruhoch striedajú. Inak povedané, za pruhom priehľadnej látky nasleduje nepriehľadná látka a tak ďalej. Ich čiastočný až úplný prekryv spôsobuje rôznu intenzitu tienenia. V našich 5 dôvodoch prečo si vybrať rolety deň a noc sa bližšie pozrieme na ich špecifiká a pomôžeme vám správne si vybrať.

1. Rolety deň-noc sa veľmi jednoducho ovládajú

Rolety deň-noc sa ovládajú veľmi jednoducho. Rolety majú lanko, vďaka ktorému sa dajú vytiahnuť a stiahnuť. Vieme tiež nastaviť pomer priehľadných a nepriehľadných pruhov podľa aktuálneho počasia či našej preferencie. To môže byť okrem iného aj zaujímavá zábava ak máte doma deti.

2. Na výber je obrovské množstvo farebných variácií

Rolety deň a noc sa tak dajú prispôsobiť aby presne zapadali do vášho interiéru. Nehovoríme tu o výbere z troch ani z desiatich farebných prevedení. Hovoríme o desiatkach rôznych farebných prevedení, materiálov a štýlov. Vaše nové rolety tak môžu vyzerať presne tak, ako si ich sami navrhnete. Či už máte záujem o hnedé rolety, šedé rolety, oranžové alebo akékoľvek iné, v našej ponuke to určite nájdete.


Rolety deň a noc



3. Sú vyrábané na mieru presne pre vaše okno

Rolety deň a noc sú vyrábané na mieru presne pre rozmer vášho okna. Nemusíte sa teda obávať, že budú veľmi veľké alebo veľmi malé. Je potrebné len správne zmerať vaše okno alebo otvor, ktorý chcete prekryť. Postup k správnemu meraniu je uvedený pri jednotlivých produktoch. Ak by ste s meraním mali akékoľvek problémy alebo otázky, radi vám pomôžeme. Čo sa týka rozmerov, šírka týchto roliet môže byť od 34cm do 120cm. Výška môže byť od 25cm do 220cm.


Rolety deň a noc



4. Rolety deň a noc majú výhodnú cenu

Rolety deň a noc majú veľmi výhodnú cenu. Nemusíte sa tak obávať vysokých nákladov ale môžete si byť istý výhodnosťou svojho nákupu. Vďaka nákupu cez internet navyše ušetríte ešte viac, nakoľko internetové obchody nemajú náklady na prevádzky, predajne či zamestnancov predajne, môžu tovar ponúkať lacnejšie. A to je presne prípad týchto roliet z nášho e-shopu.

5. Rolety deň-noc doručujeme vo veľmi krátkej dobe

Rolety deň-noc s rýchlym doručením z e-shopu rolmajster.sk. Všetky štandardné dekory roliet deň-noc máme na sklade a vieme vám ich zadať do výroby ihneď po prijatí vašej objednávky. Vaše nové rolety tak môžete obdržať už do pár dní. Po výrobe roliet ich ihneď odosielame k vám a náš expresne rýchly dopravca ich doručí čo nevidieť.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka