27.10.2021

Plisé a každodenný komfort

Plisé výrazne zlepšujú komfort pri každodenných činnostiach. Čo je dôležité, vo voľnom čase zaisťujú úžasný relax v ideálnych podmienkach. Vďaka plisé sa zlepšuje celková interiérová pohoda. To však nie sú všetky výhody, ktoré ponúkajú plisé rolety. Prečo sa oplatí do nich investovať?

Rolety plisované / plisé



Plisé a každodenný komfort

Obsah:

  • Originálny dizajn a nadpriemerná funkčnosť
  • Najdôležitejšie výhody plisé

Z príspevku sa dozviete, prečo sa oplatí zvoliť si okenné plisé, a tiež aké výhody tento typ roliet ponúka.

Okenné plisé

Plisé neinvazívne




Originálny dizajn a nadpriemerná funkčnos

Plisé rolety v prvom rade zapôsobia veľmi jemnou a jedinečnou štruktúrou. Tento typ dekorácie okien pôsobí mimoriadne ľahko a moderne. Plisé rolety sa dajú ľahko prispôsobiť klasickému aj modernému usporiadaniu bytu. Sú charakteristické zaujímavou, harmonikovou štruktúrou. Sú vhodné pre malé aj veľké okná, ako aj pre okná neštandardných tvarov. Zároveň okenné plisé výborne vyzerá aj v duete so závesmi.

Plisé rolety Vás ohromia svojou funkčnosťou. Tieto kryty účinne chránia všetky interiéry pred slnečným žiarením. Miestnosti zostanú stále svetlé, no prísun svetla je obmedzený. To zaručuje príjemnú teplotu v interiéri.

Strešné plisé



Najdôležitejšie výhody plisé

Najvýhodnejší nákup plisé je v internetových obchodoch, nakoľko máte zaručený neobmedzený výber produktov a tkanín. Rolety tohto typu sa vyznačujú mimoriadnou trvanlivosťou, jedinečným dizajnom, vysokou odolnosťou proti prachu a vlhkosti. Ľahko sa montujú a ovládajú. Udržať ich čisté nie je žiaden problém. Čo je dôležité, tieto typy roliet je možné ľahko prispôsobiť individuálnym potrebám. Sú jedným z najlepších riešení tienenia na trhu.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka