12.08.2021

Čo sú rolety plisé? | rolmajster.sk

Čo sú rolety plisé? V tomto článku vám predstavíme rolety plisé, aké typy máte na výber a na čo si daťpri výbere pozor. Viac v našom blogu.

e-shope

Čo sú rolety plisé?

Rolety plisé sú v jednoduchosti vnútorné tienace rolety, ktoré majú harmonikovú štruktúru a vďaka tomu prepúšťajú minimum svetla. Napríklad v porovnaní s klasickými žalúziami, ktoré majú malé dierky na vodiaci špagát majú rolety plisé lepšiu tieniacu schopnosť. Okrem toho sú dizajnovo veľmi zaujímavé a viete nimi oživiť akýkoľvek interiérový priestor. Na výber máte viacero štandardných prevedení, množstvo farieb či spôsob úchytu. V našom e-shope máme s výrobou roliet plisé dlhoročné skúsenosti a keďže ich okrem distribúcie aj vyrábame, vieme vám poradiť.


okenné plisé

neinvazívne plisé

strešné plisé




Aké rolety plisé sú v ponuke?

Ponuka predajcov zahŕňa viacero štandardných typov. V dnešnej dobe je trh skutočne veľmi štedrý a vy si viete vybrať prakticky presne také vyhotovenie roliet plisé, aké chcete. Pri výbere treba dbať na viacero základných faktorov ako je overený výrobca, kvalitné materiály, preferovaný typ montáže a pod. Medzi najpopulárnejšie voľby zákazníkov patria nasledovné možnosti, ktoré si nižšie v článku predstavíme podrobnejšie:

okenné plisé

xtagstartza href="

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka